19 Ağustos 2009 Çarşamba

Livorno Geliyor


Adana Demirspor yönetimi bir süredir gündemde olan sezon açılış maçı için İtalya'nın Livorno takımını Adana'ya getiriyor. Maç büyük ihtimalle 4 Eylül Cuma günü oynanacak. Uzun süredir Demirsporlu taraftarlar açılış maçı için Livorno'yu istiyorlardı ve sonunda istediklerini elde ettiler. Taraftarların isteklerini kırmayan yönetime de alkışlar gelsin o zaman.
Demirspor Türkiye'de, Livorno da İtalya'da sosyalist düşüncenin futbol tribünlerindeki rengi durumundalar. Belki bulunduğu lig ve Dünya'daki repütasyonu sebebiyle Livorno abi konumunda olabilir. Yaptıkları koreografiler, pankartlar ve atkılarla taraftarının takımın kendisinden önde olduğu kulüplerden biri Livorno. Demirspor da aynı kategori de sayılabilir rahatlıkla tabi.
Şimdiden TRT ve NTV maçı yayınlamak için girişimlerine başlamışlar. Demirspor'un bu maçtan iyi bir gelir etmesi yüksek bir ihtimal olacak gibi. Livorno taraftarı gelir mi gelmez mi henüz belli değil ama eğer gelirlerse müthiş bir atkı takası olacağı kesin. Merakla bekliyoruz artık, 4 Eylül'deki tribünleri.

Hiç yorum yok: