26 Temmuz 2009 Pazar

Saw VI Official Trailer

Bu filmi ya seversin ya nefret edersin.. Seversen de taparsın. Ben tapanlardanım. 23 Ekim'de sinemalarda. Geçen sene erken gösterim yapmıştı AFM sinemaları. Yalçın kardeşleri ayarlayıp gece 12'de İstinye Park'ta izlemiştik. Bütün seriyi birlikte izlediğim, 5. için sözleştiğimiz arkadaşımdan da onlarca laf yemiştim sonra da .. Herneyse birçok şey yazıldı çizildi seriyle ilgili, 6 da biticekmiş 8 e kadar kesin varmış hatta 15'e kadar isim hakkı alınmış vs diye. İnşallah bitmez ama bitecek gibi çünkü Jigsaw'ın gerçek planı ortaya çıkacak bu film ile. Testere 5'de gözükmeyen, bu filmi efsaneleştiren Dr Gordon ve banyo tekrardan gündeme geleceği düşünülüyor. Trailer 2 gün önce yayınlandı. Tek anladığımız yazılardan yola çıkarak , 6 fırsat 6 ders 6 karar.. Amerikan filmlerinde küçük çocukların döndüğü ismini hatırlamadığım o nesne üzerine bağlanmış 6 kurban mevcut, oyundaki adı Ölüm Tekerleği. Dışarıda da bir eleman var, bunları kurtarmakla mükellef. Daha ilk saniyeden çekiyor birine tetiği. Tahminimce bu sadece filmin başı.. Pek alakası da olmayabilir film ile. Bu oyunu hazırlayan da Jigsaw değildir, yeni elemanlardan biridir ki bu kadar acımasız olmaz bizim ihtiyar. Öncekiler ile nerden nasıl bir bağlantı kurulacak, Jigsaw kendini kahraman ilan ettiren polisimize nasıl bir kumpas hazırlayacak bunu merak ederken, hanımının da piskopatlaşacağı konuşuluyor. Tek bildiğim şanını 5. film ile sallandıran Testere serisi, 6. ile tekrardan hakettiği şekilde konuşulacak.

Serinin birinci filminde ilk gün gişe hasılatı 18 milyon dolar olup toplamda 55 milyon dolar elde edildi. Birinci filmin beklenmedik bir şekilde ilgi görmesi üzerine ikincisi çekildi ve ilk filmin ekmeğini yiyerek ilk gün 31 toplamda 87 milyon dolar hasılat toplandı. Testere 2 çok başarılı bir film değildi ancak insanların kafasında hala 1'in etkileri vardı ki Testere 3 ilk günde 33 milyon dolar kazandırdı. Tüm seride 2. sıraya koyabileceğimiz 3. film piyasadan çekildiğinde ellerinde net 80 milyon dolar gelir vardı. 4'ten toplam 63 milyon dolar elde edildi ve 5. açıklanmadı, muhtemelen daha azdır.

Testere 3'e kadar kimseyi filme karıştırmayan James Wan, Leigh Whannell, Darren Lynn Bousman 3'lüsü gerçekten iyi bir iş çıkarmıştı. Patrick Melton ve Marcus Dunstan el atınca filme 4 ve 5 diğerleri yanında hüsran sonuçlardı. Testere 6'da sadece ikisi var. İnşallah korktuğumuz başımıza gelmez.

Elalem fuarlarda filmle ilgili bilgiler alsın biz de burda o çıksın bu yazsın diye inleyelim. Yapacak bişey yok, gelişmeleri internet üzerinden takip edeceğiz.

Hayranlara bir de müjde verelim, Saw The Video Game 6 Ekim'de Playstation 3 ve Xbox için piyasaya sürülecek. Filmi kadar kafa karıştırıcı olacaksa eğer walkthrough olmadan oynayamayız heralde.

http://www.saw6film.com/

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Paylaşımın Çok Güzel olmuş ben saw ın tüm serilerini 1 2 3 4 5 ezberledım artık sabırsızlıkla 6 yı beklıyorum fılmın bıtmesını ıstemıyorum ama cok guzelde bı fınal yaparlarsa degerr ınsallah daha fazla bılgı elde ederız fılm cıkmadan once cunku sabırsızlanıyorum bıde bısı sorcam 23 ekımden turkıyede de gosterıme gırıcekmı ıstanbulda felan cunku ben ızmır cesmedeyım burya fılmler cok gec gelıyorr